Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Arbejdsgrupper

image_pdfimage_print

Hvis du er interesseret i at blive inviteret til arrangementer i en arbejdsgruppe, skal du skrive eller ringe til gruppens tovholder og fortælle lidt om hvilken områder indenfor gruppens arbejdsområde, du er interesseret i eller har viden om. Du vil blive inviteret når vi laver noget vi mener har interesse for dig.

Bænk til bolig tovholder: Ask, ask@sandudvalg.dk, tlf. 20987921

Kvindegruppens tovholder: Sofie, sofie@sandudvalg.dk, tlf. 22470323

Ungegruppens tovholder: Nancy, nancy@sandudvalg.dk, tlf. 30736548 

Grønlændergruppens tovholder: Tobias B.H., tbh@sandudvalg.dk, tlf. 30735030

SANDs Arbejdsgrupper skifter arbejdsform

SANDs bestyrelse har besluttet at lave om på formen på arbejdsgrupperne. Frem for at have nogle faste medlemmer i arbejdsgruppen, åbnes arbejdsgrupperne for alle interesserede.
Og frem for at mødes om en dagsorden med forskellige punkter, som man behandler overfladisk, vil vi lave nogle tematiserede møder eller workshops, hvor vi går i dybden med et specifikt emne. F.eks. kan boliggruppen (fra bænk til bolig) afholde en temadag om skæve huse. De hjemløse, der overfor gruppens tovholder har givet udtryk for, at de interesserer sig for netop skæve boliger, inviteres med til mødet. Ved at komme mere i dybden med et tema og få en bredere kreds af hjemløse med, håber vi på at kunne få et bedre og mere nuanceret billede af hvad hjemløses ønsker og behov på et givent område er. I dette eksempel, kan vi ud fra et tematiseret møde om skæve huse, formulere SANDs mening om skæve huse. Den kan vi give videre til kommuner, boligforeninger og andre, som gerne vil i dialog med os om hvordan de kan lave nogle gode skæve
huse til hjemløse.

AKTUELT

Knaster ved den nye hjemløsereform

SAND holder øje med den nye hjemløsereform

Læs Mere

SOMMERLUKKET

SANDs sekretariat holder sommerlukket

Læs Mere

Vi er de SANDe eksperter

SAND er på Folkemøde. Vi vil til orde og vi vil udfordre det gængse billede af hjemløse

Læs Mere