Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bisiddere

image_pdfimage_print

Kontakt sekretariatet på 89 93 70 60, hvis du har spørgsmål til SANDs bisiddere og ønsker at komme i kontakt med én.

Hvorfor have en bisidder?

I SAND har vi et nationalt bisidderkorps, som kan hjælpe dig til de vigtige eller svære samtaler med myndighederne. Vi kan være en støtteperson, som du kan have ved din side under samtaler med eksempelvis kommunen, lægen eller andre offentlige myndigheder. Vi kan hjælpe med at stille de relevante spørgsmål, og holde styr på, hvad der er blevet sagt og besluttet under mødet. Vi kan dog ikke føre eller overtage din sag og f.eks. forhandle, udtale sig eller træffe beslutninger på vegne af dig. Vi kan også hjælpe dig med at forberede dig til mødet; hvad skal du huske at spørge om, hvem deltager i mødet eller hvad er dine rettigheder, ligesom vi kan være der efter mødet og hjælpe dig med at forstå de næste skridt, bevare overblikket og huske de vigtige informationer.

Hvem er bisiddere i SAND?

Bisiddere i SAND er enten SAND medlemmer, som derfor selv er hjemløse eller tidligere hjemløse, eller de er socialrådgiverstuderende.

Alle bisiddere har været på et to-dags indledende kursus og løbende opfølgningskurser. De kender til de problemer, man kan stå med som hjemløs og ved meget om ens rettigheder og krav fra myndighederne. De kan desuden altid få hjælp og sparring fra SANDs ansatte socialrådgivere og jurist.

Alle er nogen med interesse og engagement i de problemer, som hjemløse møder og en oprigtig lyst til at hjælpe netop dig.

Hvordan får du fat i en bisidder?

Hvis du har brug for en bisidder eller er nysgerrig på at vide mere, så tøv ikke med at kontakte os.

Du kan finde en liste med kontaktoplysninger over vores bisiddere her, og du er velkommen til at kontakte hvem, du måtte have lyst til. Hvis du ringer til én af vores bisiddere, og de ikke tager telefonen, er det en god idé at lægge en besked på deres telefonsvarer eller skrive en SMS, og fortælle hvem du er, og hvad du søger hjælp til.

Du kan også henvende dig på vores hovednummer 89 93 70 60, så hjælper vi dig med at finde den rette bisidder til dig og svare på dine spørgsmål.

AKTUELT

Vi er de SANDe eksperter

De sidste mange år har SAND deltaget i folkemødet på Bornholm. Vi vil til orde og vi vil udfordre det gængse billede af hjemløse

Læs Mere

SAND søger rejse – og udviklingskonsulent, gerne socialpædagog

SAND SØGER… Vil du arbejde i SAND? Vi mangler en pædagog til vores sekretariat i Aarhus

Læs Mere

SAND’e eksperter på Folkemøde

I SAND bliver man klædt på til at bruge sin historie. Også på årets Folkemøde.

Læs Mere