Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nye medarbejdere i SAND

image_pdfimage_print

Vi har fået to nye kolleger på SANDs sekretariat i København. Emma, der er jurist og Martin, der er socialrådgiver. Mød dem herunder.

Du kan fange dem i SAND på nedenstående:

Emma: tlf.: 93 89 60 56, mail: emma@sandudvalg.dk

Martin: tlf.: 93 89 06 91, mail: martin@sandudvalg.dk

Martin:

Min vej gennem uddannelsessystemet har budt på en del rundkørsler, der tog mig forbi Engelsk på universitetet, folkeskolelæreruddannelsen, samt 8 år i England som computerspilsudvikler, inden jeg fandt det helt rigtige. Efter jeg blev uddannet socialrådgiver, har jeg blandt andet arbejdet i den sociale boliganvisning, været koordinerende sagsbehandler i Socialforvaltningen og senest konsulent i Væksthuset. Konsulent er bare en fancy måde at sige Mentor på, men der har jeg primært beskæftiget mig med at finde praktikpladser, lave boligindstillinger og tage med borgere på kommunen som bisidder, og sørge for at deres sag hele tiden bevægede sig i den rigtige retning. 

Jeg glæder mig til at sidde ”på den anden side af bordet” og få fingrene mere ned i jorden tidligere. At være en del af et team som hele tiden kan udfordre andres opfattelse af hjemløseområdet, og forhåbentlig være med til at humanisere behandling og lovgivning på området, så alle kan mødes med den samme værdighed uanset hvem man er, eller hvor man bor. 

Derudover glæder jeg mig også helt vildt til at køre vores korps af frivillige bisiddere og sørge for at alle er klædt på med de bedste midler de har til at gøre en forskel, og møde alle de forskellige mennesker i udvalgene rundt omkring og være med til at understøtte dem og alt deres gode arbejde.

Emma:

Jeg hedder Emma, bor i Sydhavnen og er uddannet jurist. Jeg har tidligere arbejdet i Erhvervsstyrelsen, hvor jeg blandt andet har beskæftiget mig med erhvervsdrivende fonde og større virksomheders bæredygtighedsrapportering – en helt anden boldgade. I min fritid har jeg arbejdet i en morgencafé for hjemløse og andre udsatte og lavet mad i Food Not Bombs, som er blevet delt ud til gadens folk fra en ladcykel. 

Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde for en organisation, hvor det er de sande eksperter, som bestemmer kursen. Jeg glæder mig til at gøre opmærksom på de juridiske konstruktioner, der skaber hjemløshed, fastholder personer i hjemløshed eller skaber problemer for hjemløse. Jeg ser frem til at finde helt konkrete løsninger og tiltag, som vi sammen kan kæmpe for og jeg vil gøre mit bedste for at beskytte folks rettigheder. 

Jeg glæder mig enormt meget til at møde jer alle sammen 🙂

AKTUELT

Hvor skal vi så gå hen?

Det forlyder, at Mændenes Hjem er lukningstruet

Læs Mere

LOMMEBOG FOR HJEMLØSE

SAND har udgivet en lommebog for hjemløse med regler og rettigheder, der er gode at kende

Læs Mere

Generalforsamling 2024: Valg til SANDs bestyrelse

Hvilke udvalg kan stille kandidater op til SANds bestyrelse?

Læs Mere