Du er her

Nordjylland

Velkommen til SAND Nordjylland

Vores udvalg dækker følgende kommuner: Aalborg, Mariagerfjord, Rebild, Vesthimmerland, Jammerbugt, Brønderslev, Hjørring og Frederikshavn.
Vi dækker følgende boformer Svenstrupgård, KK Herberge Forchammervej, Blå Kors Hjemmet Hobro og Blå Kors Rold Skov og Ungehuset i Arden.

Hvad kan du bruge os til?

Alle i udvalget er hjemløse eller har været det. Vi har været på kurser og uddannelse inden for fx lovgivning, og det – sammen med vores kendskab til systemet indefra  - gør at vi kan guide og hjælpe dig, hvis du  er hjemløs og fx har bøvl med kommunen, ikke ved om du har ret til kontanthjælp, til en bolig eller lignende. Kan vi ikke hjælpe dig, ved vi hvem der kan.
 

Vi kan også hjælpe dig i forbindelse med ophold på en boform  - eller hvis I på boformen gerne vil have hjælp til at oprette et beboerråd eller have os med på beboermøde.

Vi kan osse hjælpe dig med et socialt netværk – og med muligheden for selv at hjælpe andre.
For at være med i SAND stiller vi ikke andre krav end man skal være hjemløs eller have været det. Vi tilbyder kurser mv – og kan du ikke overskue det lige nu, er du velkommen alligevel. Det er din hjemløseerfaring der er den vigtigste.

Kontakt Harald Gjersøe Torp på tlf 50 38 41 50.

Journalister, skoleelever og studerende

Vi udtaler os gerne om hjemløshed og deler vores erfaringer med at være hjemløse.

I finder vores kontaktoplysninger under medlemmer på denne side. 

Ny bestyrelse

SAND Nordjylland har fået ny bestyrelse ved generalforsamlingen 2021. Du finder vores kontaktoplysninger under medlemmer – du er altid velkommen til at hive fat i os! 

Generalforsamling anno 2021. Christian, Sejer og Harald blev valgt ind. Repræsentanterne fra SANDs sekretariat slukkede kameraerne for at få “gruppebilledet” i hus.