SAND’e eksperter på Folkemøde

De sidste mange år, har SAND deltaget i FOlkemødet på Bornholm. I år drager 14 hjemløse og tidligere hjemløse afsted til Folkemøde for at dele erfaringer, nedbryde fordomme og i det hele taget gøre folk klogere.
De sidste par år har vi slået vores folder på vores egen lille scene, Talerørs-scenen. Her er konceptet at der – i alle events og debatter – skal være brugere der kommer til orde.

Årets program er tæt pakket og består bl.a. af en lang række egen-fortællinger. Det er modigt på mange måder at stille sig op og dele sin historie – og det er heller ikke noget, man ‘bare’ gør.

Gennem kurser og ikke mindst på årets Temadage har vi arbejdet med hvordan man kan bruge dele af sin historie til at gøre andre klogere. Hvordan man lægger relevante snit, hvordan man er personlig uden at blive for privat.
En kæmpe flok eksperter er blevet uddannede – og de 14 kan I altså møde på årets Folkemøde. Og alle de andre, skal ud og slå deres folder på lokale folkemøde- og borgermøder, til oplæg og foredrag, i interview med medierne.

Alt sammen for at understrege, at vi er de SAND’e eksperter – vi har nemlig prøvet det selv!