Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nyt filmprojekt

image_pdfimage_print

I Skjulte Danmarkshistorier smelter fortid og nutid sammen 

Flere SAND folk er involveret i Forsorgsmuseet i Svendborgs filmprojekt ‘Skjulte Danmarkshistorier’. I en historisk kontekst og i relation til nogle af de skæbner der var gennem fattiggården i Svendborg, fortæller de deres egne historier og erfaringer med fx hjemløshed og misbrug i dagens Danmark. 

Se filmene her

Fra projektets hjemmeside: 

Nutidens udsatte er filmenes eksperter. Det er dem, der formidler både deres egen historie, men også historier om fortidens indlagte på Svendborg Fattiggård. Projektet løfter skjulte historier om fattigdom i Danmark frem i lyset, og bringer nye perspektiver ind i debatten om fattigdom før og nu. 

Deltagelsen i projektet har givet deltagerne en oplevelse af, at de kan bidrage, og at deres historie anerkendes og værdsættes som værende en essentiel del af noget, som vil skabe indsigt. Det har givet dem en oplevelse af, at deres unikke viden har værdi for det omgivende samfund. 

“Skjulte Danmarkshistorier” er blevet til i et samarbejde mellem Danmarks Forsorgsmuseum, Forsorgscenter Sydfyn, SAND – de hjemløses landsorganisation og Instafilm. 

AKTUELT

Hvor skal vi så gå hen?

Det forlyder, at Mændenes Hjem er lukningstruet

Læs Mere

LOMMEBOG FOR HJEMLØSE

SAND har udgivet en lommebog for hjemløse med regler og rettigheder, der er gode at kende

Læs Mere

Generalforsamling 2024: Valg til SANDs bestyrelse

Hvilke udvalg kan stille kandidater op til SANds bestyrelse?

Læs Mere