Du er her

Hovedstaden

Hvad kan du bruge os til?

Alle i udvalget er hjemløse eller har været det. Vi har været på kurser og uddannelse inden for fx lovgivning – og det sammen med vores kendskab til systemet indefra  - gør at vi kan guide og hjælpe dig, hvis du  er hjemløs og fx har bøvl med kommunen, ikke ved om du har ret til kontanthjælp, til en bolig eller lignende. Kan vi ikke hjælpe dig, ved vi hvem der kan.
 

Vi kan også hjælpe dig i forbindelse med ophold på en boform  - eller hvis I på boformen gerne vil have hjælp til at oprette et beboerråd eller have os med på beboermøde.

Vi kan osse hjælpe dig med et socialt netværk – og med muligheden for selv at hjælpe andre. 
For at være med stiller vi ikke andre krav end man skal være hjemløs eller have været det. Vi tilbyder kurser mv – og kan du ikke overskue det lige nu, er du velkommen alligevel. Det er din hjemløseerfaring der er den vigtigste.

Journalister, skoleelever og studerende

Vi udtaler os gerne om hjemløshed og deler vores erfaringer med at være hjemløse.

Skriv til kbh@sandudvalg.dk 

Ny bestyrelse 

Vi har holdt generalforsamling og fået ny bestyrelse! HUSK du er altid velkommen til at kontalte os hvis du har fået lyst til at værem ed i udvalget eller bare vil høre lidt om SAND Hovedstadens arbejde

Årets generalforsamling fandt sted på ZOOM i bedste Corona-stil. Vi glæder os til at kunne mødes rigtig igen. SAND Hovedstaden holder bestyrelsesmøde een gang om måneden.